Limburgse Pool Biljart Federatie
Nieuws


sep
22

Bericht nationaal



Officiële mededeling – Stand van zaken - 21/09/2014

Beste leden,

Bij deze willen wij jullie op de hoogte brengen van de stand van zaken aangaande de nationale federatie en wat er momenteel gaande is om dit op te vangen / vervangen.

Zoals u waarschijnlijk reeds zal gehoord of gelezen hebben, heeft EPBF beslist om het lidmaatschap van BPBF op te zeggen. Dit heeft uiteraard verstrekkende gevolgen voor de poolsport in België. 

Om zo snel mogelijk oplossingen te zoeken, is er onder impuls van EPBF een vergadering gehouden met alle Belgische regio's en anderen met een hart voor de sport. Op deze vergadering werd onder andere de beslissing genomen aangaande de deelname van Kamila aan het WK 9ball Juniors. Ook voor Kurt Deklerck is er geen probleem meer om te kunnen deelnemen aan het WK 9ball wheelchair te Turku, Finland. 

Er werd op deze vergadering een werkgroep opgericht, bestaande uit leden van elke regio om samen een nieuwe start mogelijk te maken.

Wij vragen jullie om deze werkgroep de nodige tijd en ruimte te gunnen. Er zal op regelmatige basis een comminqué verzonden worden met de stand van zaken. 




Alle nieuws tonen...
Apycom jQuery Menus